Tijd voor fastfood: worstenbroodjes!

Omdat veganisten niet enkel gras eten: worstenbroodjes.

IMG_0574

Benodigdheden:

Bladerdeeg
Veganistische worstjes
Mosterd

Bereiding:

Verwarm de oven op 200°C. Rol het bladerdeeg uit en smeer dit in met mosterd. Snij dit in vier (of meer als het kleine worstjes zijn) en rol de worstjes hier in. Zet de broodjes in de oven tot ze mooi bruin zijn en klaar!

Advertenties

3 thoughts on “Tijd voor fastfood: worstenbroodjes!

  1. Hoi, welk bladerdeeg gebruik je? Heb je speciaal bladerdeeg nodig omdat het om een hartig gerecht gaat? En zit er geen boter in? (Ga uit van niet, omdat je het hier post, maar heb je dan een bepaald ‘merk’ nodig?) Ik gebruik nooit bladerdeeg, maar worstenbroodjes zullen hier in huis erg goed vallen, dus ik ben erg blij met het idee!

    • Ik ben in de supermarkt nog geen bladerdeeg met boter tegengekomen, gewoon snel de ingrediënten bekijken en dit is wel snel duidelijk. Meestal zijn de ingrediënten best basic. Om dit te maken kan je gewoon standaard bladerdeeg gebruiken. Veel succes met je vegan vakantie!

      • In bladerdeeg zit vaak margarine, hoofdzakelijk plantaardig, maar helaas vaak verrijkt met vitamine D van dierlijke afkomst. Er zijn een aantal merken bladerdeeg geheel plantaardig: Moin (bio winkel), Tante Fanny (bv. Jumbo)
        vriendelijke groetjes
        Dani

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s